WELKOM !
In restaurant Klein Varnebroek.

Meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verzorging van feestelijke aangelegenheden. Variërend van een verjaardag, jubileum, lunch, diner, huwelijksfeest of bedrijfsfeest.

Ons restaurant met unieke  foyer is  zeer geschikt voor ontvangst van uw gasten. Het restaurant is voorzien van comfortabel meubilair, statafels, geluidsinstallatie en airconditioning. Een vleugel completeert de inrichting. Onze accommodatie is zeer rolstoelvriendelijk met een ruime sanitaire voorziening en  naast de ingang een speciale rijbaan.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de “Admiraal”, een intieme gelegenheid speciaal voor  kleinere gezelschappen. De Admiraal heeft een  eigen ingang, sanitaire voorzieningen en heeft een piano.

De Admiraalzaal is niet meer bereikbaar door de centrale ingang, 

maar heeft een eigen ingang tegenover het zwembad.

Wij kunnen de volgende zaken voor u verzorgen;

- Geluidsapparatuur- Flip-overs- Breedbeeld t.v.

- Diascherm - DVD speler - Microfoons

Voor de technische verzorging van presentaties verwijzen wij u graag naar JABA Audiovisueel. Zij zijn bekend met onze accommodatie en adviseren u op deskundige wijze. JABA Audiovisueel  is bereikbaar op 072-5154942 of 06-53363661.

Voor elk denkbare vorm van entertainment, van pianist, presentator tot orkest, verwijzen wij u naar Sylvia Sierhuis Entertainment. Zij behoren tot de “toonaangevende” evenementenbureaus`s van Nederland. Zij kunnen u optimaal adviseren en zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden van onze accommodatie. Zij zijn bereikbaar op 072-5331406 of op e-mail adres; info@sylviasierhuis.nl.

Ten aanzien van het volume is het belangrijk uw wensen duidelijk kenbaar te maken, opdat u een goede keuze kunt maken. 

In onze infomap vindt u een selectie van arrangementen en culinaire mogelijkheden.

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen

per telefoon 072-5331612 

of per mail info@kleinvarnebroek.nl

Wij zullen al het mogelijke doen om uw festiviteit te doen slagen.