Ik woon samen met mijn vriendin en dochtertje in een stadje in het noorden van het land. Het stadje is groot genoeg dat er veel dingen te doen zijn. Er zijn diverse winkels, maar voor veel dingen moeten we naar een grotere stad in de buurt. Doordat het niet zo groot is kennen veel mensen elkaar en hangt er een vriendelijke sfeer. Mijn dochtertje gaat nu naar de basisschool en is 7 jaar oud. Ze gaat op de fiets naar school en meestal breng ik haar daar naartoe. Een dag in de week heb ik geen tijd en dan rijdt ze met de moeder van een vriendinnetje mee. Haar vriendinnetje is een paar maanden geleden begonnen met balletlessen. Sinds begin dit jaar worden deze lessen bij een kleine dansschool in het centrum gegeven. Mijn dochtertje volgt hier al een jaar danslessen en vindt dat erg leuk. Voor de start van de balletlessen vroegen ze aan haar of ze dit ook wilde volgen, maar dat wilde ze toen niet. Het verbaasde me toen ze een paar weken geleden zei dat ze op ballet wilde. Ze had die dag met haar vriendinnetje naar school gereden en haar vriendinnetje was erg enthousiast over ballet. Zij overtuigde mijn dochter om ook met balletlessen te beginnen. Ik vind het goed dat ze sport en zei dat ik haar naar een les wilde meenemen, Zodoende kon ze eerst zien of het wat voor haar was. Ze had toen nog geen balletschoenen en gebruikte de schoenen waarmee ze danst. De eerste les vond ze erg leuk en ze wilde hier graag verder mee. We besloten om haar in te schrijven en ik moest op zoek naar een pakje en balletschoenen voor haar.

Bij Danstheaterwinkel balletschoenen kopen

Het leek mij een goed plan om een sportwinkel in een van de grotere steden in de buurt te bezoeken. Ze verkopen daar spullen voor verschillende sporten en ik dacht dat ze ook pakjes en balletschoenen verkochten. Een leuk pakje konden we daar wel kopen, maar balletschoenen hadden ze niet in haar maat. Ik besloot om online verder te kijken voor haar schoenen. Ik vond diverse websites, maar kocht uiteindelijk de schoenen bij danstheaterwinkel.nl. Op deze website zag mijn dochter balletschoenen die ze erg leuk vond, deze schoenen waren ook nog goedkoper dan bij andere winkels. Ik weet niet of ze lang de lessen blijft volgen, waardoor ik het een beter idee vond om goedkope schoenen te kopen. Ik zag dat ze ook veel danskleding en andere accessoires verkopen op deze website. Ik had hier beter eerst kunnen kijken, want de balletpakjes waren hier veel goedkoper dan waar wij ze gekocht hadden. Als ze in de toekomst nieuwe spullen voor ballet nodig heeft, dan weet ik alvast een goede website om de artikelen te kopen. Ik kocht de schoenen die we hadden uitgekozen en hier kwamen enkel 4,95 bij aan verzendkosten.

Haar schoenen passen erg goed 

Een paar dagen later kwam de bestelling binnen vlak voor de volgende balletles. Ze wilde de balletschoenen meteen aanpassen en die zaten perfect. Ze was erg trots op haar nieuwe balletpakje en schoenen en liet ze tijdens de les aan haar vriendinnetje zien, die vond ze ook erg mooi. Ze vind de lessen erg leuk en de kans is groot dat ze dit blijft doen. Ik weet dat ik de volgende keer beter online naar balletartikelen kan zoeken, dan naar de winkel in de stad te gaan. De website van Danstheaterwinkel is erg handig

  • Wij hebben hier goedkoop balletschoenen gekocht
  • Je kan hier ook veel danskleding kopen
  • De schoenen die we hier kochten zitten erg goed
Categories: Vrije tijd en Hobby