Borrelen in Utrecht is een van mijn favoriete hobby’s. Daar ben ik eigenlijk achter gekomen tijdens mijn studententijd. Dat is me altijd goed bevallen en nu ik ouder ben, woon ik er nog en ben ik nog steeds dol op borrelen in Utrecht. Er zijn allerlei gelegenheden waarbij borrelen in Utrecht een heel goed idee is. Misschien is je oma jarig, hoe leuk is het dan om naar een café of bij lekker weer naar een terrasje te gaan om met de hele familie een drankje te doen of een hapje te eten? Ook kan het zijn dat je een vrijgezellenfeest moet organiseren, ook dan is borrelen in Utrecht natuurlijk een mooie start van de dag of avond. Ook als je een nieuwe liefde hebt, of een partner met wie je al jaren bent, is dit een hele mooie manier om de liefde te vieren. Kortom, er zijn meer dan genoeg momenten te bedenken waarop het heerlijk is om naar de prachtige stad Utrecht te gaan om daar een goed wijntje te drinken met een bitterbal of een ander lekker hapje. Daarom wil ik graag een tip delen met iedereen, aangezien niet iedereen weet waar ze naartoe moeten als ze willen borrelen in Utrecht…

Heerlijk borrelen in Utrecht doe je bij Café Van Wegen

Wil je graag borrelen in Utrecht, dan is het zeker een goede tip om naar Café Van Wegen te gaan. Dit heerlijke café is heel gevarieerd, omdat er van alles te beleven is. Ten eerste is het een wijnbar, je kunt hier heerlijke wijnen krijgen die van goede kwaliteit zijn. Maar dat is zeker niet het enige, je kunt er namelijk ook hele goede speciaalbieren bestellen. Ook de hapjes zijn hier heel erg goed, alles is goed verzorgd en wordt met veel liefde gemaakt en geserveerd. Het personeel is hier geweldig, wat maakt dat de sfeer ook altijd top is. Ook dat is heel belangrijk, wil je succesvol borrelen in Utrecht… De grootste kracht van dit café vind ik misschien nog wel de activiteiten die er worden georganiseerd:

  • Jazz op zondagmiddag
  • Smartlappenfestival
  • Bockbier feest
  • Beaujoulais

Dit zijn allemaal hele mooie evenementen die echt geweldig zijn om mee te maken. Daarbij wordt er nog meer georganiseerd, dus ga naar https://www.cafevanwegen.nl om die activiteiten te bekijken.

Ga voor gezelligheidbij Café Van Wegen

Het kan zo leuk zijn om een goede borrel te organiseren, niet alleen omdat je dan lekker kunt eten en drinken, maar het is ook heel goed voor de band tussen mensen. Dat heb ik bijvoorbeeld met mijn collega’s gemerkt toen we gingen borrelen in Utrecht. Het was zo gezellig, er ontstond een hele andere sfeer dan op de werkvloer en dat heeft onze band echt versterkt. Daarom kan ik het iedereen aanraden om naar Café Van Wegen te gaan. De sfeer is hier echt altijd fantastisch, ik ga hier dan ook bijna iedere vrijdagmiddag heen om een drankje te doen met collega’s of vrienden. Het is er altijd leuk, het is heerlijk om hier nieuwe dranken uit te proberen. En de evenementen zijn ook echt de moeite waard om eens te bezoeken. Dus kijk eerst eens online wat ze allemaal te bieden hebben en ga er dan eens heen om het zelf te beleven. Neem vooral wat leuke mensen mee en heb er een mooie tijd. Houd dit café ook zeker in je achterhoofd als je iets te organiseren hebt zoals een jubileumfeest, een verjaardag, vrijgezellenfeestje of zoiets. Zij kunnen veel voor je regelen dus neem gewoon eens contact op met een van de medewerkers. Proost!

Categories: Vrije tijd en Hobby