Wij gaan ieder jaar met onze afdeling een dag naar een stad in Nederland. Wij vinden het altijd leuk om weer een nieuwe stad te ontdekken. Wij wonen zelf namelijk bijna allemaal in Leeuwarden en aangezien dit niet heel centraal ligt, is er voor ons altijd veel te ontdekken. Onlangs zijn wij een keer naar de havenstad van ons land afgereisd. Wij wilden hier namelijk graag een tocht doen langs alle kroegen in Rotterdam centrum. Dat bleek een heel zware dobber te zijn want er zijn namelijk heel erg veel kroegen in Rotterdam centrum. Gelukkig zijn wij allemaal nog jong en zijn wij ook wel wat gewend dus wij wilden graag in alle kroegen in Rotterdam centrum een biertje gaan drinken. Dat is echter niet gelukt. Wij begonnen onze tocht langs alle kroegen in Rotterdam centrum namelijk bij cafe Het Nieuwe Linssen. Dit is een van de mooiste kroegen in Rotterdam centrum en wij wilden, nadat wij allemaal een biertje hadden gehad, eigenlijk allemaal nog wel een bestelling doen. De sfeer was namelijk heel erg goed in dit cafe en wij hadden het idee dat dit minder zou zijn in de andere kroegen in Rotterdam centrum. Vandaar dat wij maar even zijn blijven hangen bij Het Nieuwe Linssen en uiteindelijk was het hier zo leuk, dat wij de andere kroegen in Rotterdam centrum helemaal niet meer gezien hebben. Dat was helemaal geen enkel probleem want ik denk dat wij hebben gezeten in een van de mooiste kroegen in Rotterdam centrum. De sfeer was uitermate goed in dit cafe en wij hebben dan ook heel veel plezier gehad. Het bier smaakte hier ook heel erg goed en bovendien was het bier hier heel voordelig. Wij gingen namelijk met een heel grote groep langs de kroegen in Rotterdam centrum en daarom kregen wij ook veel korting.

Het Nieuwe Linssen is een van de mooiste kroegen in Rotterdam centrum

Wij hebben heel veel plezier gehad in een van de mooiste kroegen in Rotterdam centrum en wij raden daarom ook iedereen aan om een keer naar de site van dit cafe te gaan. Mocht u namelijk een bedrijfsborrel willen organiseren, of zou u uw verjaardag dit jaar een keer niet thuis willen vieren, dan kunt u dit bij Het Nieuwe Linssen komen doen. Dit cafe biedt meer mogelijkheden dan ik ooit in deze korte tekst zou kunnen beschrijven. Vandaar dat ik ook zou willen aanraden om even naar de site van dit bedrijf te komen kijken. U zult zien dat u op Cafehetnieuwelinssen.nl heel veel nuttig informatie kunt vinden over dit cafe. Ik heb de mensen hier gevraagd wat het kost om een borrel te organiseren in hun cafe en ik kreeg te horen dat de kosten hiervan heel erg meevielen. Dat was precies wat ik zocht, dus ik heb meteen bepaald dat wij over een half jaar nog een keer terug zouden komen om daar te genieten van al het lekkers dat men in Het Nieuwe Linssen schenkt. Wij kregen te horen dat wij van harte welkom waren, dus wij kijken nu al uit naar ons volgende bezoekje.

Deze kroeg is de moeite zeer zeker waard

Wij kijken terug op een heel mooie middag en avond in Rotterdam. Wij waren zo tevreden over dit cafe, dat wij er graag een recensie over wilden schrijven. Kortom:

  • dit cafe is oergezellig en ook goed bereikbaar
  • wij hebben hier heerlijke biertjes gedronken
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Kijk voor meer informatie over dit cafe even op Het NieuweLinssen.nl.  

Categories: Vrije tijd en Hobby