Wilt u een mooi maar bewegend moment vast laten leggen? Dit is mogelijk door een film in Hengelo te laten maken! Informatie over JLF Foto & Filmstudio is te vinden op hun website: jeleukstefoto. We kennen dit bedrijf van voorheen, toen heette het nog Je Leukste Foto. Destijds maakten ze al fantastische foto’s. Tegenwoordig bieden ze een extra mogelijkheid aan. Ze willen maar al te graag uw betekenisvolle en leuke moment vastleggen middels een film in Hengelo. Daarover zal in dit artikel meer verteld worden.

Waarom een film in Hengelo?

Het is ontzettend leuk om later nog een terug te kunnen kijken naar een mooi moment dat in het verleden ligt. Al lange tijd kon dit middels foto’s. Er zijn tegenwoordig veel fotograven en daarnaast hebben ook mobiele telefoons de optie om leuke foto’s te schieten. Echter ontbreekt het hierbij aan beweging en geluid. Een film maken in Hengelo bij JLF Foto & Filmstudio is hiervoor de perfecte oplossing. Bij JLF Foto & Filmstudio werken alleen ervaren fotografen waarvan de meeste het vak al zo’n twaalf jaar uitoefenen. U kunt de fotografen inhuren voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, bruiloft, teamuitje of ander memorabel moment. De enthousiaste fotografen doen hun uiterste best om de gaafste momenten vast te leggen middels een film in Hengelo. Hierbij maken ze gebruik van professionele camera’s en technieken. Vooraf worden de wensen van u als klant besproken. U kunt aangeven welke momenten precies vastgelegd moeten worden en welke andere wensen u heeft. De fotografen van JFL Foto & Filmstudio nemen uw wensen in acht en houden hier rekening mee. Als er veel mensen gefilmd zullen worden, dan kan JLF Foto & Filmstudio ook kledingadvies uitbrengen. Dit zorgt er voor dat de film een mooi en rustig karakter krijgt. Ook is het mogelijk om eens bedrijfsfilm te laten maken in Hengelo. Hierbij worden de highlights van uw bedrijf duidelijk in beeld gebracht. Deze film gemaakt in Hengelo kunt u bijvoorbeeld op uw website plaatsen. JLF Foto & Filmstudio is gevestigd in Overijssel. Hier volgende adres- en contactgegevens:

  • Telefoonnummer: 074-8221225
  • info@jlf.nl
  • Langestraat 40, 7551DZ, Hengelo
  • Openingstijden: ma t/m za van 09.00u tot 17.30u

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een film in Hengelo te laten maken? Op de website staat heel veel informatie. Ook vindt u hier foto’s die JLF Foto & Filmstudio al eerder heeft gemaakt. Wilt u liever voorbeelden van een film in Hengelo? In dat geval kunt u altijd langskomen op locatie bij JLF Foto & Filmstudio. Het bedrijf heeft (zoals de naam al verklapt) een eigen studio. Deze is geheel ingericht naar de laatste trends. In die studio kunnen de leukste foto’s gemaakt worden. Ook worden foto’s en films in Hengelo regelmatig buiten gemaakt. De fotografen zoeken dan de natuur op voor de meest mooie plaatjes. Ook kunt u natuurlijk uw wensen doorgeven wat betreft het decor. Als u vragen heeft over de tarieven van het laten maken van een film in Hengelo, dan kunt u altijd contact opnemen met JLF Foto & Filmstudio. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en de fotografen staan er altijd voor open om eens te kijken of zij iets voor u kunnen betekenen. 

Categories: Vrije tijd en Hobby