Wanneer het gaat om een vrijgezellenfeest in Amsterdam, dan denken de meeste mensen direct aan gokken, naakte mensen en vooral veel alcohol. Natuurlijk leent de hoofdstad zich hier prima voor. Een vrijgezellenfeest in Amsterdam is daarom een logische keuze, ook voor de mensen die er helemaal niet in de buurt wonen. De stad is immers prima bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn genoeg mogelijkheden om te overnachten, aangezien heel de stad ingericht is op toeristen. Maar wat als je tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdam nou eens iets meer wilt doen dan gokken, flirten en vooral heel veel drinken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar andere opties. Dat is de uitdaging die ik voor mijn voeten kreeg. Mijn beste vriendin ging trouwen met Barry – en zij zijn beide wat meer terughoudend. Een wijntje is prima, maar de fles hoeft niet leeg – zulke mensen. En van gokken moeten ze al helemaal niets weten, dus ik had een echte uitdaging klaarliggen. De meeste opties voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam vielen namelijk al direct af, maar het hoefde ook weer niet enorm conservatief te zijn. Het is niet zo dat mijn vriendin preuts is namelijk.

De perfecte optie voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam gevonden

Ik ben eens een aantal mensen gaan vragen of zij een leuke optie wisten en een van mijn vrienden kwam aanzetten met Made by Me (https://www.madebyme.nl/pages/vrijgezellenfeest-amsterdam), die ook een vrijgezellenfeest in Amsterdam aanbieden. Ik vond het in eerste instantie een beetje vreemd omdat het hier duidelijk om workshops gaat, maar toen ik er even over nagedacht had, wist ik dat het wel de perfecte oplossing zou zijn. Zeker toen ik hoorde dat zij ook naakt schilderen aanboden. Mijn vriendin heeft namelijk lange tijd in de kunst gezeten en ik wist zeker dat zij dit kon waarderen. En de andere aanwezige vriendinnen konden vast het mannelijk bloot wel waarderen. Ik nam contact op met Made by Me en besloot om een pakket samen te stellen zodat er nog net iets meer gedaan zou worden tijdens het vrijgezellenfeest in Amsterdam:

  • Workshop;
  • Etentje;
  • Afsluitende borrel.

Zo had ik van voor tot achter een interessant vrijgezellenfeest in Amsterdam geregeld en was ik ook nog eens binnen het budget gebleven. Ik lichtte de vriendengroep in, ging aan de slag met de uitnodigingen en we besloten hoe we het precies aan gingen pakken. Maar ik wist vooraf al dat dit een succes zou worden.

Een geweldige avond

Eerlijk is eerlijk, de meeste mensen waren een beetje huiverig toen zij zagen dat we zouden beginnen met een workshop. De naakte man op de kruk maakte het op zich niet veel beter, totdat mijn vriendin helemaal laaiend enthousiast werd. Ze ging direct aan de slag en de vriendinnen volgden haar voorbeeld. Met de tips en trucs tijdens de workshop hebben we toch heel leuke schilderijen weten te maken en hoe verder de avond vorderde, hoe meer er gepraat werd over het model. Vooral tijdens het etentje en de borrel natuurlijk, waar het model het niet kon horen. Ons vrijgezellenfeest in Amsterdam is een groot succes geworden en ik heb besloten de tijd te nemen voor deze tekst omdat ik andere mensen erop wil wijzen dat er meer opties zijn dan gokken en drank. Wil je een vrijgezellenfeest een succes maken, bekijk dan eens de vele mogelijkheden die er zijn. Op die manier kun je het namelijk echt een leuke avond maken waar nog lang over gesproken wordt, zonder dat mensen zich er niets meer van kunnen herinneren.

Categories: Vrije tijd en Hobby