Een verfrissend bekertje water dankzij een leidingwaterkoeler Het is op kantoor natuurlijk verleidelijk om de hele dag door lekker veel koffie te leuten. Maar gezond is dat niet, want koffie droogt je lichaam uit ondanks het feit dat je in principe wel water drinkt. Via aqua-beans.nl kun je een leidingwaterkoeler kopen, zodat je op kantoor altijd beschikt over een verfrissend bekertje water. Water uit de kraan is in de regel niet al te koud. Vooral in de zomer is het eerder lauwwarm dan verfrissend koud. Tevens is het water uit de kraan natuurlijk niet gezuiverd en dus kopen mensen liever flessen met bronwater. Maar met een leidingwaterkoeler kun je het water dat uit de leiding komt filteren en koelen. Dat betekent dat je altijd een bekertje met vers water kunt tappen dat ook nog eens heerlijk fris is. Nu zullen mensen op het kantoor uiteraard nog steeds koffie willen drinken, want zonder koffie kom je de dag niet door. Maar het is goed wanneer er ook een leidingwaterkoeler aanwezig is, zodat de werknemers in ieder geval de mogelijkheid hebben om elke dag voldoende water binnen te krijgen. Je moet je voorstellen dat de hoeveelheid water die je lichaam nodig heeft toeneemt naarmate je meer koffie drinkt. Koffie droogt je lichaam uit, dus voor elke kop koffie heb je twee bekers water nodig. Als er geen leidingwaterkoeler aanwezig is, dan zal je zien dat mensen op kantoor veel te weinig water drinken. Dat is slecht voor de gezondheid en uiteindelijk ook slecht voor de motivatie van de werknemers. Om deze reden is het aanschaffen van een leidingwaterkoeler zowel goed voor de werknemers als de werkgever(s). Het leidt immers altijd tot een win-win situatie. Om deze reden is een waterkoeler ook heel goed te plaatsen in een wachtruimte. Als mensen moeten wachten, geef ze dan de gelegenheid om de dorst te lessen met een lekker fris glas water. Overigens hoeft het natuurlijk geen leidingwaterkoeler te zijn. Je kunt ook kiezen voor een waterkoeler met bronwater. Beide opties kun je in ieder geval bestellen via aqua-beans.nl. Mocht je voor een waterkoeler met bronwater kiezen, dan kun je ook afspraken maken met aqua-beans.nl over de levering van het water. 

Kies voor de juiste leidingwaterkoeler via aqua-beans.nl

Als je op zoek bent naar een leidingwaterkoeler, dan kun je via de site van aqua-beans.nl eenvoudig de juiste keuze maken. Tevens kun je ook meteen een koffiemachine kopen, want zoals gezegd hebben mensen op een kantoor zeker af en toe een lekker bakje koffie nodig. Daarnaast ben je bij aqua-beans.nl ook aan het juiste adres voor je watervoorraad indien je kiest voor een waterkoeler met bronwater.

Bekijk het volledige assortiment op aqua-beans.nl

We hebben het tot nu toe vooral gehad over water en koffie, maar aqua-beans.nl is een totaalleverancier voor zeer veel producten die je nodig hebt op een kantoor. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Verschillende soorten thee
  • Cup a Soup
  • Koffiebonen
  • Bronwater van Aqualight 

Dus als je water, koffie, thee of soep nodig hebt voor op kantoor of waar dan ook, dan ben je bij aqua-beans.nl zeker aan het juiste adres.

Categories: Mens en gezondheid