U wilt natuurlijk al uw kralen vanuit een vaste plek kunnen kopen. Het internet is dan wellicht de eerste plaats waar u gaat rondsnuffelen. Want laten we eerlijk zijn, dit relatief nieuwe medium is na een gestage opmars toch wel de belangrijkste bron van onze informatieverschaffing geworden. Ook het online bestellen in bijvoorbeeld een digitale kralenwinkel is de normaalste zaak van de wereld. Bent u zich nog aan het oriƫnteren? Of hebt u onze kralenwinkel via sparklin-moon.nl kunnen vinden? Hoe dan ook, als u dol bent op het maken van kettingen en armbandjes met kralen dan is onze digitale kralenwinkel de plek waar u moet zijn. Wij van Sparklin Moon hebben een keur aan producten voor u samengesteld. En dat betekent dat u op zoek kunt gaan naar tientallen zo niet honderden verschillende kralen in onze kralenwinkel met daarnaast alle materialen en accessoires die u nodig hebt om de kralen aaneen te rijgen. U zoekt ook informatie zoals mooie designs, kleurencombinaties en andere inspiratie. Ook dan treft u het want op de kralenwinkel vindt u dergelijke informatie in groten getale. Neem geregeld een kijkje want niet alleen kunt u bij ons de laatste mode volgen, er zijn geregeld scherpe kortingen en aanbiedingen te vinden die u beslist niet wilt missen. Wist u trouwens dat we binnen Nederland boven een bepaalt bedrag alle pakketjes gratis naar u verzenden en dat u daarnaast 14 retourrecht, ook wel bedenktijd genaamd, hebt? En dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van de digitale kralenwinkel ten opzichte van een winkel in de fysieke werkelijkheid.

Een kralenwinkel in digitale vorm, wat wilt u nog meer?

Wellicht dat u niet kunt wachten om in de kralenwinkel rond te kijken. U zoekt bijvoorbeeld naar een cadeau voor uw dochter, vriendin of nichtje. Wat dacht u van kralen? Ze zijn multifunctioneel want u kunt er zowel kettingen, armbandjes en haarversiersels van maken. En hebt u er genoeg van, dan haalt u de kralen er weer vanaf en probeert u een nieuw model dan wel design. Zo simpel is het en wij willen u natuurlijk graag van advies voorzien dus schroom niet als u vragen hebt over bijvoorbeeld:

  • Complementaire kleuren,
  • Populaire designs,
  • Het bestellen van producten in onze kralenwinkel,
  • Of compleet andere vragen? Wij houden wel van een uitdaging dus laat eens wat van u horen. Met uw feedback kunnen we bijvoorbeeld onze service en producten verbeteren!

Hebt u een keuze kunnen maken? Geef dan in de kralenwinkel aan hoeveel kralen u eigenlijk wilt hebben. Kijk ook nog even bij de overige producten want u wilt natuurlijk direct alles in huis halen zodat u meteen na levering van start kunt gaan. Wilt u dat we het alvast inpakken? Dat is voor ons geen enkele moeite. Vul vervolgens uw gegevens in zoals uw naam, adres en enkele contactgegevens. Betalingen geschieden uiteraard ook geheel online en wel door gebruik te maken van bijvoorbeeld iDEAL of uw credit card. Laat het vervolgens maar aan ons over om uw pakketje zo snel mogelijk op te sturen. Doorgaans leveren we al binnen 1 werkdag!

U bent ook van harte welkom in onze winkel in Nijmegen

Wilt u liever van direct persoonlijk advies voorzien worden? Dan ben u vanzelfsprekend van harte welkom in onze kralenwinkel in Nijmegen. Kijk wederom op de site naar onze openingstijden. We nemen er graag even de tijd voor dus kom eens langs en verwonder u over al deze pracht en praal. Ten slotte willen we u er graag op wijzen dat u ons ook via de diverse sociale media kunt volgen.

Categories: Vrije tijd en Hobby