Op zoek naar een hotel in de Lutte?Het zonnetje komt er aan! We hebben deze gisteren al even gezien, vandaag kwam de zon er ook door en morgen wordt het weer prachtig weer. Ook hebben veel mensen meivakantie. Een heerlijke tijd om er even op uit te trekken. Ben je ook toe aan een vakantie en heb je deze nog niet gepland? Denk eens na over een vakantie in een hotel in de Lutte! Dit plaatsje ligt in Twente. Het is een heel klein plaatje met slechts 3460 inwoners! Waarschijnlijk vraag je je af waarom je die kant op zou gaan. Echter heeft de Lutte je ontzettend veel te bieden. Veel mensen uit het westen van ons land bezoeken de plaats. Zo kunnen ze even ontsnappen aan het drukke leven en genieten van de rust in Twente. Ook de natuur rondom het hotel in de Lutte is prachtig. Er worden veel wandeltochten georganiseerd. Deze gaan onder andere over de Lutterberg. Als je deze beklimt dan kun je genieten van een prachtig uitzicht over het landschap. Twee jaar geleden ben ik met mijn man naar het hotel in de Lutte geweest. Daarover zal ik jullie in dit artikel meer vertellen. Ook deel ik graag mijn tips met jullie.

‘t kruisselt, het hotel in de Lutte

‘t kruisselt is een prachtig hotel. Dit hotel in de Lutte ligt middenin het natuurgebied waarover ik jullie in de eerste alinea heb verteld. Bij ‘t kruisselt kom je helemaal tot rust. De gastvrijheid wordt ervaren als zeer prettig. In de recensies kun je lezen dat gasten daardoor graag terugkomen. Bij het hotel in de Lutte draait het veelal om kwaliteit. In alles stralen ze dat uit. De prachtig opgemaakte bedden, het warme welkom en het kwalitatief goede eten en drinken. In het hotel in de Lutte vind je ook een binnenzwembad. Dit bad is heerlijk verwarmd. Je kunt je dag beginnen met een paar baantjes in het zwembad, gevolgd door een heerlijk ontbijt. Daarna raad ik je aan om eens een wandeling uit te kiezen in de natuurgebieden van de Lutte. Het hotel zelf beschikt ook over een aantal wandeltochten. Daarnaast zijn er zoals gezegd wel eens georganiseerde tochten maar ook zijn er wandelroutes die je kunt lopen door de bordjes te volgen. Het hotel in de Lutte heeft ook haar eigen golfclub. Hier kun je je vakantie prima mee combineren. Ook raad ik je aan om zo nu en dan even de website te checken (kruiselt.nl). Hier zijn geregeld aanbiedingen te vinden. 

Mijn ervaring

Zelf ben ik twee jaar terug ook naar ‘t kruisselt geweest. Het hotel in de Lutte heeft mijn hartje verover. Mijn man en ik hebben genoten van onze vakantie. En dat in een dorpje waarvan we geen hoge verwachtingen hadden. In het hotel in de Lutte hebben we ook nog een leuk stel leren kennen. Inmiddels zijn we al twee jaar goede vrienden en spreken we geregeld af. Zo hebben we met z’n vieren een vakantie geboekt naar ‘t kruisselt, in juni! We hebben de comfortkamer geboekt. Deze hadden we de vorige keer ook. Deze kamer bevalt me om de volgende redenen:

  • Ruim
  • Schoon
  • Modern
  • Sfeervol
Categories: Vakantie en Recreatie