Deze keer gaan we echt origineel, want elk jaar zoeken we weer een leuk kostuum voor carnaval en steeds kom je weer op allerlei ideeën uit en dan is het lastig een kostuum voor carnaval uit te kiezen. Gelukkig hebben we de website party-time.nl gevonden, want hier hebben ze enorm veel keuze in kostuums

Een kostuum voor carnaval in vele soorten en maten

Je kunt bij Part-Tim uit heel veel verschillende soorten kostuums kiezen. Zo hebben ze:

  • Beroepen & uniforms
  • Oktoberfest & Tirol
  • Grappig
  • Griezel
  • Retro & historie
  • TV, film en sprookjes
  • Dieren
  • Landen

Je kunt het zo gek niet bedenken over er is een kostuum voor carnaval van gemaakt. Ook hebben ze een heel groot assortiment aan accessoires waarmee je jouw kostuum nog veel leuker kunt maken. Nu gaan wij naar een feestje dat is gebaseerd op Marie Antoinette, maar dan de film. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dat wordt dus een combinatie van barok en sneakers, want daar staat die film onder andere om bekend. Wat zo geweldig is, is dat ze bij Party-Time op de website ieder kostuum voor carnaval zo laten zien, dat je kunt zien hoe het er bij iemand uitziet. Je kunt dus ook meteen bedenken welke accessoires je nog meer nodig hebt om echt helemaal over de top te gaan. Jouw kostuum voor carnaval moet natuurlijk wel echt heel fout zijn, toch? Een ander groot voordeel is dat een kostuum voor carnaval hier heel erg betaalbaar is. Je ziet ook gelijk of het kostuum voor carnaval op voorraad is en je kunt kiezen uit diverse maten. Dat is natuurlijk geweldig.

Accessoires voor bij het kostuum

Een kostuum voor carnaval is natuurlijk niet af zonder de accessoires. De paarse sneakers die erbij moesten had ik inmiddels zelf al in huis. Mijn vriend kon gelukkig wel gewone schoenen aan. Hij heeft voor de outfit Markies Louis gekozen, wat natuurlijk helemaal past bij het thema, zelfs qua naam en ik ben uiteindelijk voor Markiezin Estella gegaan en die ga ik helemaal op pimpen. Ik heb de Marie-Antoinette pruik voor bij mijn kostuum voor carnaval gekocht en Marie-Antoinette was natuurlijk bekend, of berucht, om de uitspraak ‘let them eat cake’, dus ik ga de pruik verstevigen en nog wat verhogen en dan gaan er allemaal koekjes en snoepjes in. Super leuk. In de film is er ook een gemaskerd bal, dus met wat tulle voor de ogen heb ik en maskertje en zo kan ik op een hele goede en toch voordelige manier een geweldig kostuum voor carnaval maken met het kostuum dat ik via Party-Time heb gekocht. Wat daarbij overigens heel fijn is dat we dit online hebben kunnen bestellen. Weert is voor ons niet naast de deur, al zouden we er wel heel graag een keer een kijkje nemen. Online is alles te bestellen en het kan dan ook gewoon geretourneerd worden. De verzending was gratis omdat we boven de 50 euro zaten met onze bestelling en ik heb hier eerder besteld, de kostuums zijn altijd goed en kwalitatief gemaakt, zeker voor dat geld. Ik sta er steeds weer van versteld hoe ze dit kunnen maken. En dat je met PayPal kunt betalen vind ik helemaal een uitkomt. Wat dat betreft zijn we erg tevreden met Party-Time en we kunnen niet wachten om tijdens het Marie-Antoinette feestje onze outfit te showen. Ik denk dat het sowieso een te gek feest gaat worden, zeker met deze jurk en het markiezenpak van mijn vriend. Die wordt ook absoluut een hit, en volgens mij ook op Instagram. We hebben er zoveel zin in.

Categories: Vrije tijd en Hobby