Ik ben een druk mens en ik heb altijd ontzettend veel te doen. Ik zal me trouwens eerst even voorstellen. Ik ben Ans en ik koos vorige maand voor een bezoek aan de prive wellness in Amsterdam bij Spa1001.nl. Aangezien ik een drukke baan hem en ook drie kinderen en een echtgenoot die ik wel eens met vierde kind noem, neem ik eerlijk gezegd niet altijd veel tijd voor mezelf. Mijn beste vriendin die ik al ken vanaf dat ik nog maar een klein hummeltje was, was vorige maand jarig. Ze werd vijftig en op haar verjaardag wil ze nooit te veel mensen zien. Ze wil liever iets samen doen in de ochtend en dan in de avond gasten ontvangen bij haar thuis. Ik wist aanvankelijk niet goed wat ik moest verzinnen om haar te verrassen, maar uiteindelijk attendeerde mijn man me op de prive wellness in Amsterdam. Ik weet namelijk dat mijn vriendin niet zo dol is op een wellness waar het stikt van de mensen en het idee van een prive wellness in Amsterdam sprak dan ook meteen aan. Ik wist zeker dat ze zou genieten van de prive wellness in Amsterdam en dat ze heel erg blij zou zijn dat ik dat voor haar georganiseerd had. Mijn vriendin is net als ik erg druk. Ze is actrice en werkt eigenlijk gewoon zeven dagen in de week, altijd onregelmatige tijden. We hebben er dus allebei wel een handje van om weinig tijd voor onszelf te nemen en we denken niet dirtect aan een bezoekje aan een prive wellness in Amsterdam. Ik was mijn man dan ook zeer dankbaar dat hij met het idee kwam en ik ging meteen op onderzoek uit wat betreft de mogelijkheden van de prive wellness in Amsterdam. Bij Spa1001 kun je kiezen uit diverse arrangementen met en zonder eten.

  • Goodmorning
  • Private for two
  • Spa en party

Prive wellness in Amsterdam een groot succes en maximaal genieten

Ik belde mijn vriendin gewoontegetrouw om twaalf uur in de nacht op om haar te felicteren. We nemen dan om twaalf uur altijd even het jaar door en dan hebben we het over de hoogte- en dieptepunten die weer op ons pad zijn gekomen. Het was een enerverend jaar geweest voor mijn vriendin met een grote nieuwe klus dus ze kon een dagje prive wellness in Amsterdam meer dan gebruiken. Een dagje prive wellness in Amsterdam was tamelijk noodzakelijk voor mijn vriendin van wie ik wel eens vermoedde dat ze op het randje van een burn-out balanceerde. Toen ik haar dan ook vertelde dat ik een dagje prive wellness in Amsterdam had geboekt, was ze heel erg blij en ze had echt niet verwacht dat ik met een dergelijke verrassing zou komen.

Even helemaal tot rust komen

We hebben het dagje prive wellness in Amsterdam echt gebruikt om eens lekker tot elkaar te komen. Het is toch anders om met elkaar te kletsen als je in de avondaan tafel zit met de kinderen erbij en allerlei afleiding. In de spa kwamen helemaal tot rust en dan ontstaan er toch hele andere gesprekken dan je gewend bent. We hebben dan ook ontzettend genoten van dat heerlijke dagje uit en zijn weer dichter bij elkaar gekomen als vriendinnen, iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden omdat we altijd al hele goede en hechte vriendinnen zijn geweest. Het bezoek aan deze spa is dan ook zeker voor herhaling vatbaar en ik kan iedereen aanraden eens te kijken naar de mogelijkheden van deze spa in Amsterdam.

Categories: Vrije tijd en Hobby