Als je wel eens naar Turkije bent geweest, weet je misschien dat je een visum nodig hebt om het land te kunnen betreden. Vroeger kon je dat kopen op de luchthaven, maar de laatste jaren zijn de regels aangescherpt. Tegenwoordig is het noodzakelijk om het visum in je bezit te hebben op het moment dat je op de luchthaven arriveert, of op een andere manier het land binnenkomt. Een visum Turkije aanvragen lijkt op het eerste gezicht niet heel gecompliceerd. Je vult je gegevens in op de website van de Turkse overheid en krijgt het document vervolgens toegezonden. Helaas zitten hier nogal wat haken en ogen aan. Het aanvraagproces is niet altijd even overzichtelijk en je hoeft maar één ding fout te doen, of het hele visum is niet geldig. Wil jij zonder zorgen een visum Turkije aanvragen? Schakel dan de hulp in van experts! Met de hulp van eVisa Application Services is je aanvraag snel geregeld en weet je zeker dat je geen fouten maakt. Op evisumturkije-aanvragen.nl   lees je meer over de diensten die dit bedrijf aanbiedt en kun je contact opnemen. Hoe gaat het proces in zijn werk?

  • Het invullen van de juiste gegevens
  • Het aanpassen van je reisgezelschap
  • Betaling en ontvangst

Alles draait natuurlijk in de eerste plaats om het juist invullen van je gegevens. Het visum wordt gekoppeld aan je paspoort en aan je persoon, dus je mag absoluut geen fouten maken. Wil je een visum Turkije aanvragen via de site van de Turkse overheid? Zorg dan dat je goed weet wat je doet! Wil je liever wat extra ondersteuning? Doe je aanvraag dan via bovenstaande site. Het aanvraagformulier is zo ontwikkeld dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. Daarbij word je aanvraag bekeken door een deskundige medewerker. Mocht diegene een foutje opsporen, dan krijg je daar direct bericht van.

Visum Turkije aanvragen voor je reisgezelschap   

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat je met een groep reist. Een visum Turkije aanvragen voor een groep werkt eigenlijk hetzelfde als voor één persoon. Het kan echter vervelend zijn om dezelfde informatie meerdere keren in te vullen. Als je vaker hetzelfde adres moet invullen, of dezelfde postcode, sluipen er ook al snel foutjes in je aanvraag. Op bovenstaande site heb je dit probleem gelukkig niet. Wanneer je één aanvraag correct hebt ingevuld, heb je de mogelijkheid om een familielid toe te voegen. Het formulier onthoudt dan de ingevulde gegevens en kopieert die netjes. Een visum Turkije aanvragen is dus eigenlijk zo gepiept! Je hoeft enkel nog een nieuwe naam en een nieuw paspoortnummer in te voeren, de rest is al gebeurd! Wanneer je aanvraag compleet ga je verder naar de betaling. Dat kan eenvoudig met veelgebruikte methodes, zoals iDeal of Maestro. Wil je een visum Turkije aanvragen? Dan betaal je meestal rond de twintig euro per persoon. Houd daar rekening mee in je budget, zeker als je met een grotere groep reist! Heb je vragen over een ingediende aanvraag, of wil je wat meer informatie voor je tot actie overgaat? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Digitaal of op papier?

Tijdens je reis kan de douane je vragen om het visum te laten zien. Het maakt dan niet uit of je het document op papier bij je draagt, of digitaal kan laten zien. Dit mag je helemaal zelf weten. Reis je liever zonder laptop of telefoon, of heb je geen internet in het buitenland, dan is het verstandig om het visum uit te printen. In veel gevallen kun je echter volstaan met digitaal bewijs. Wil je vandaag nog een visum Turkije aanvragen? Surf dan direct naar de site van eVisa Application Services!

Categories: Vakantie en Recreatie