Wij wilden afgelopen jaar een keer een ander soort vakantie vieren dan wij doorgaans doen. Wij gaan vaak op actieve vakanties, maar omdat wij een heel druk jaar achter de rug hadden, besloten wij dit jaar voor optimale rust te gaan. Dat betekende dat wij voor rust en ruimte gingen. Het was niet eenvoudig om een mogelijkheid te vinden die geheel aan onze eisen voldeed. Wij wilden namelijk graag voor een goede prijs iets vinden in een land waar wij niet heel lang voor hoefden te reizen. Van een kennis kregen wij de tip dat agriturismo in Italie misschien interessant voor ons zou kunnen zijn. Wij hadden nog nooit van agriturismo in Italie gehoord, maar wij hadden al snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk interessante mogelijkheden zouden kunnen vinden. Wij kregen namelijk foto’s te zien van het agriturismo in Italie zoals deze kennis dat had meegemaakt, en wij zagen dat dat precies was waar wij ook naar op zoek waren. Wij hebben daarom meteen gekeken waar wij meer over agriturismo in Italie konden vinden. Wij kwamen toen terecht op de site van MyItaly. Deze site vertelt je alles over agriturismo in Italie wat je maar wilt weten. Wij vonden het daarom ook heel prettig om deze site door te nemen. Wij hadden meteen in de gaten dat wij voor onze vakantie niet langer meer verder hoefden te zoeken want dit agriturismo in Italie was precies waar wij naar op zoek waren. Het gaat hier namelijk over vakanties die je kunt vieren in landhuizen in Italië. Op deze boerderijen is doorgaans een aantal kamers voor gasten ingericht en daar kun je dan verblijven. Deze kamers zijn doorgaans heel rustiek en het is dan ook een oase van rust. Genoeg reden voor ons om hier een boeking te maken want wij wilden maar wat graag van al deze rust en ruimte genieten.

Wij zijn heerlijk tot rust gekomen door agriturismo in Italie

Een van de grote voordelen van agriturismo in Italie is dat je heel erg goed tot rust kunt komen. Je verblijft namelijk op een heel rustige plaats waar men ook allerlei producten maakt. Denk hierbij aan olijfolie, maar ook honing kaas en wijn behoren tot de mogelijkheden. Wanneer je voor agriturismo in Italie kiest, dan kies je dus ook voor heerlijk eten. Dat is iets waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Wij hebben opzettelijk gekozen voor agriturismo in Italie waar men ook eten serveerde omdat wij graag optimaal wilden genieten van al het lekkers dat in Italië beschikbaar is. Wij hebben het dan ook als een groot genot ervaren om van agriturismo in Italie gebruik te kunnen maken. De faciliteiten waren werkelijk fantastisch en wij hebben dan ook meteen besloten dat wij volgend jaar precies hetzelfde gaan doen. Wij vinden het namelijk heerlijk om temidden van zoveel rust en ruimte te kunnen genieten van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Als u ook geïnteresseerd bent in agriturismo in Italie, dan raden wij u aan om even naar de site MyItaly.nl te komen kijken.

Hier kunt u altijd een goede voorziening boeken

Wanneer u graag een goed verblijf wilt hebben in Italië, dan raden wij u aan om uw vakantie via MyItaly.nl te boeken. Margot heeft namelijk alle voorzieningen zelf bezocht en spreekt dus uit ervaring als ze zegt dat iets goed is. Kortom:

  • bekijk de site MyItaly.nl
  • bekijk hier welke voorzieningen er momenteel beschikbaar zijn
  • boek een droomvakantie via deze site

Wij hebben een prachtige vakantie gehad en hopen dat u dit ook zult hebben.

Lees meer…

Categories: Vakantie en Recreatie